Sponsoring Gaia Motorsports

 

Gaia Motorsports regelt voor u een professionele sponsoring in de autosport en regelt voor u links tussen andere CEO’s die zich verbonden hebben in de autosport. U heeft de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden tijdens onze rally’s en evenementen , ook heeft u de mogelijkheid uw zakenrelaties mee te nemen tijdens deze onvergetelijke dagen. Daarnaast kunt u onze Dakar SSV en team inzetten voor uw bedrijfsevenementen. (beurs,opening,personeelsfeest,netwerkborrel, ect)

 

Wij zorgen ervoor dat uw sponsoring maximaal wordt benut door de juiste doelgroep aan te spreken en uw netwerk uit te breiden tijdens rally’s en evenementen. We zorgen voor uw naamsbekendheid door branding tijdens rally’s en andere evenementen. Door gebruik van branding op banners, vlaggen, trucks, trailers, SSV’s, Bussen, tenten, ect promoten we u bedrijf volop. Daarnaast bent u zichtbaar tijdens landelijke en lokale TV uitzendingen en zichtbaar op de online platforms en diverse nieuwsbladen.

 

Is het voor bedrijven nog te verantwoorden om te investeren in de autosport?

 

Jazeker! In deze sport wordt maximaal rekening gehouden met lagere CO2 uitstoot. Door de ontwikkeling van synthetische brandstof (waterstof gecombineerd met methanol) , op deze manier wordt de brandstof CO2 neutraal. Ook worden er steeds meer accu-pakketten gebruikt die worden opgeladen door zonnepanelen op onze service trucks. Hierdoor zijn de aggregaten minder nodig zodat de uitstoot wordt gereduceerd. Kortom we zijn volop in ontwikkeling om deze sport te verduurzamen.

Uw interessen gewekt?

We hebben diverse sponsor- pakketen beschikbaar. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden en bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We denken graag met u mee en stellen indien gewenst samen met u een passend pakket samen.

 

Steun ons als supporter!

Niet op zoek naar een partnerschap maar wil je wel samen met ons het avontuur aan gaan en met uitgebreide exclusieve actuele informatie op de app op de hoogte gehouden worden tijden de Dakar rally? Dat kan, geef je op als supporter en beleef en steun ons in het Dakar avontuur. Aan bedrijven vragen we €500,- (incl. factuur). Wij plaatsen dan ook uw logo en link naar uw website op onze website. Voor particulieren kost dit €250,- We plaatsen in een groeps-app beelden en video’s die we tijdens ons avontuur mogen maken. Jullie zien dan live wat we meemaken of meegemaakt hebben en ervaren zo het avontuur van dichtbij. Op deze manier kunt u ons steunen tijdens de zwaarste rally ter wereld!

Uiteraard is een uitnodiging op de presentatie en afterparty een onderdeel van dit pakket.

U kunt eenvoudig één van onze steunpakketten kiezen. 

X